Srbin doneo ekipi tri boda, pa se teško povredio

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 15:49

Srbin doneo ekipi tri boda, pa se teško povredio

Srpski fudbaler Aleksandar Sedlar doživeo je povredu zbog koje će propustiti ostatak sezone.

Sedlar se povredio na utakmici protiv Almerije na kojoj je postigao pobedonosni gol, posle jednog duela u vazduhu se loše prizemnio i na kraju je iznet sa terena.

Posle urađene magnetne rezonance utvrđeno je da se radi o povredi prednjih ukrštenih ligamenata, zbog koje je sezona za Sedlara završena.

Posle ove vesti, počele su Sedlaru da stižu poruke podrške >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od strane domaćih navijača koji su srpskom fudbaleru ostavljali poruke na srpskom jeziku.



"Nažalost sezona za našeg najboljeg defanzivca, koji je od dolaska postao vlasnik i vođa odbrane. Fudbaler kao malo ko, primer na terenu i van njega.Prava je šteta što odlaziš, sigurni smo da ćeš se vratiti mnogo jači, brate
", bila je jedna od njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.