Srbija u grupi sa Nemačkom, Poljskom i Belgijom

Izvor: Studio B, 23.Okt.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u grupi sa Nemačkom, Poljskom i Belgijom

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi A evropskih kvalifikacija za Oimpijske igre sa Nemačkom, Poljskom i Belgijom, određeno je danas žrebom u sedištu Evropske odbojkaške konfederacije (CEV).

Kvalifikacije za OI igraće se od 5. do 10.januara u dvorani Maks Šmeling u Berlinu.

U grupi B igraće Rusija, Bugarska, Francuska i Finska.

Nemačka kao domaćin i Rusija kao prvoplasirana na CEV rang listi određene su za nosioce grupa, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ostale selekcije svrstane po "sistemu serpentine" na osnovu CEV rang liste.

Plasman u polufinale izboriće po dve reprezentacije iz svake grupe, dok će mesto na OI osigurati pobednik turnira.

Drugoplasirana i treceplasirana selekcija imaće priliku da obezbede plasman na Igre na turniru svetskih kvalifikacija, koji će se odigrati u Japanu, od 14. maja do 5. juna.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija sa Nemačkom, Poljskom i Belgijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2015

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi A evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre sa Nemačkom, Poljskom i Belgijom, određeno je danas žrebom u sedištu Evropske odbojkaške konfederacije (CEV)...Kvalifikacije za OI igraće se od 5. do 10. januara u dvorani Maks Šmeling u Berlinu...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Put do Rija vodi preko Nemačke, Poljske i Belgije

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2015

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi A evropskih kvalifikacija za Oimpijske igre sa Nemačkom, Poljskom i Belgijom, određeno je žrebom u sedištu Evropske odbojkaške konfederacije (CEV)...Kvalifikacije za OI igraće se od 5. do 10. januara u dvorani Maks Šmeling u Berlinu. U grupi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.