Srbija protiv Rusije za Trofej Beograda

Izvor: RTS, 16.Avg.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Rusije za "Trofej Beograda"

Reprezentacija Srbije finalnu utakmicu za "Trofej Beograda" igra sa selekcijom Rusije od 20.30 u Kombank areni. Direktan prenos ovog duela možete pratiti na našem Drugom programu.

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali selekciju Kine sa 95:55 (19:15, 28:4, 18:11, 20:25) i plasirali se u finale "Trofeja Beograda". Rusi su bili bolji od Venecuele – 66:55.
Selektor Aleksandar Đorđević posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobede nad Kinom istakao je da je zadovoljan odnosom igrača prema zadacima i dodao da se ekipa nalazi na pravom putu uoči početka prvenstva Evrope.
"Pohvalio bih igrače za odnos prema igri, poštovali su dogovor iz svlačionice i to me zaista raduje. Očekuje nas utakmica s Rusijom, koja će biti u jačem sastavu nego prošli put kada smo se sastali. Bez obzira na rezultat, moja filozofija je uvek da ekipa igra najjače što može jer je to respekt prema nacionalnom dresu. Vidi se da smo na pravom putu, momci su koncentrisani i nemam zamerke. Naša igra može biti tečnija i radimo na tome", rekao je Đorđević.
Selektor nacionalnog tima pozvao je navijače da podrže tim u finalnoj utakmici protiv Rusije, koja je ujedno poslednji meč koji će selekcija odigrati u Srbiji pred EP.
"Pozivamo navijače da u što većem broju dođu na utakmicu, a mi ćemo im se zalaganjem i igrom na parketu odužiti", zaključio je selekor.
Srbija će u finalu od 20.30 protiv Rusije imati priliku da odbrani trofej osvojen prošle godine. Direktan prenos ovog duela možete pratiti na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Reprezentaciji Srbije "Trofej Beograda"

Izvor: Studio B, 16.Avg.2015

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je „Ačibadem Trofej Beograda", pošto je u finalu savladala Rusiju sa 95:61...Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića  ostavili su sjajan utisak pred završnu fazu priprema za Eurobasket (5-20. septembra), i bez većih problema su deklasirali svog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.