Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Jun.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija porazom počela Mundijal (video)

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas u Pretoriji od selekcije Gane sa 1:0 (0:0) u prvoj utakmici prvog kola D grupe svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Pred oko 50.000 gledalaca na stadionu "Loftus Versfeld", utakmicu je sudio Ektor Baldasi iz Argentine.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP: Srbija izgubila u meču protiv Gane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2010

Fudbalska reprezentacija Gane pobedila je reprezentaciju Srbije rezultatom 1:0 u utakmici prvog kola D grupe Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Pobednički gol za Ganu postigao je Asamoa Gijan iz penala u 84. minutu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Izvući pouke i pripremiti se za meč sa Nemcima

Izvor: Deutsche Welle, 13.Jun.2010

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas (13.6.) u Pretoriji od Gane sa 1:0 u utakmici prvog kola D grupe na SP u fudbalu u Južnoj Africi. Jedini pogodak ostvario je Asamoa Gijan u 84. minutu iz penala.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.