Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 09:00

Srbija open: Danas na terenu samo Dušan Lajović

Tokom popodneva na terenima Teniskog centra Novak igraće se preostali mečevi osmine finala Otvorenog prvenstva Srbije. Od srpskih tenisera danas na teren izlazi Dušan Lajović na duel sa Federikom Delbonisom.
Početak meča Dušana Lajovića i Delbonisa je planiran za 14.30, a biće to šesto međusobni duel dvojice rivala.


Argentinac Delbonis, koji je trenutno 86. igrač na listi, ubedljivo vodi u pobedama sa 4 prema jedan.
U prvom meču u 12.00 sastaju se Džon Milman i Japanac Taro Danijel, a u popodnevnim mečevima igraju Aleksej Popirin sa Đanlukom Mađerom i Aslan Karacev sa Slovencem Aljažom Bedeneom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović otpočinje svoj nastup na turniru u Beogradu

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2021

Dušan Lajović odigraće danas svoj prvi meč na turniru u Beogradu, a rival četvrtom nosiocu biće Argentinac Federiko Delbonis...Meč između Lajovića i Delbonisa planiran je da počne oko 14:30, a prethodiće mu susret Australijanca Džona Milmana i Japanca Tara Danijela...Taj duel planiran je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.