Srbija i dalje 32, Gaučosi smenili Dansku

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Maj.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i dalje 32, Gaučosi smenili Dansku

Reprezentacija Srbije ostala je na 32. mestu rang–liste Svetske fudbalske federacije na kojoj nema većih promena, osim što je Argentina smenila Dansku na devetoj poziciji.
Prva je i dalje Španija, svetski i evropski prvak, sa 1.442 boda, a sledi je Nemačka sa 1.345. Srbija je 32, sa 725 bodova.
To što nema većih promena posledica je toga što je u proteklih mesec dana odigrano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << samo osam reprezentativnih utakmica, i to uglavnom prijateljskih, a razlog je što je u većini zemalja u toku završnica prvenstava.
Regionalni sastav prvih 50 selekcija se nije promenio. Najzastupljenije su evropske reprezentacije – 28. Sledi Južna Amerika sa devet, Afrika sa sedam, zatim Severna Amerika i Azija sa po tri. Novi Zeland je na 130. mestu najbolje plasirani tim iz Okeanije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.