Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2021, 16:59

Srbija i Italija igraju u Šapcu

Na početku Svetske lige

Posle sedam godina vratiće se najbolji vateprolisti Srbije u Šabac. Grad na Savi odabran je za domaćina premijernog duela Svetske lige u kome će naša reprezentacija 18. januara dočekati Italiju.

Taj dogovor je pao ovog petka u Šapcu, gde su gradonačelnik Aleksandar Pajić, član Gradskog veća za sport Marko Pajić, predsednik Vaterpolo kluba Šabac Nenad Živanović i sekretar Nikola Car dokečali predstavnike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vaterpolo saveze Srbije, generalnog sekretara Nemanju Marijana i direktora Đorđa Đorđevića.

Izuzetno smo zadovoljni i razgovorima i zajedničkom odlukom. Ne sumnjam da će Šabac biti sjajan domaćin, poznato je da je atmosfera na utakmicama za primer i da će Srbija imati pravu podršku a Italijani priliku da se predstave u vrhunskom ambijentu“, pojasnio je Marijan.

Šabac je prethodni put bio domaćin reprezentaciji juna 2015. kad je naša najbolja selekcija ugostila Rusiju na bazena.

Ovo domaćinstvo van Beograda se uklapa u našu strategiju popularizacije vaterpola širom zemlje. Podsetiću da je reprezenatcija imala prilike da igra pored Beograda i Novog Sada u Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Bečeju, Smederevu, Zrenjaninu, Subotici.... Idemo dalje“, dodao je Đorđe Đorđević.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.