Srbija definitivno bez Kolarova i Matića, ali i Krstičića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija definitivno bez Kolarova i Matića, ali i Krstičića

Fudbalska reprezentacija Srbije u predstojećim mečevima u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije igraće definitivno bez kapitena Aleksandra Kolarova, zamenika Nemanje Matića, ali i bez Nenada Krstičića.

Kako je na konferenciji za medije rekao selektor Mladen Krstajić Matić je povređen i ostao je u Engleskoj, Kolarov je došao na preglede i sutra se vraća u Rim, a Krstičić je došao prehlađen.

Murinjo gleda utakmicu Crna Gora - Srbija

Menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mančester Junajteda Žoze Murinjo gledaće utakmicu Crna Gora - Srbija u Ligi nacija, otkrio je danas selektor Mladen Krstajić.

Sa njim će verovatno u Podgoricu doći i povređeni zamenik kapitena Nemanja Matić.

Murinju je ovo treći put u poslednje vreme da gleda Srbiju, nakon što je posmatrao meč protiv Hrvatske u Beogradu i Austrije u Beču.

Novo ime na spisku je Nemanja Miletić iz Partizana.

Srbija gostuje Crnoj Gori u Podgorici 11. oktobra od 20.45, dok je meč sa Rumunima na programu 14. oktobra od 15 sati.

Miletić: Maštao sam o pozivu u reprezentaciju Srbije

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić izjavio je da je maštao o pozivu u reprezentaciju Srbije i da sada, kada ga je selektor Mladen Krstajić uvrstio na spisak za utakmice protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija, ima želju da se pojavi na terenu.

"Fenomenalno se osećam. Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku", rekao je Miletić za sajt Partizana.

Miletić je planirao da ide na odmor kući na Kosovo i Metohiju, pre nego što je stigao poziv reprezentacije.

"Kako nam je trener Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo usledio je poziv od generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato".

Miletić će u Podgorici, ukoliko dobije priliku, protiv sebe imati klupske saigrače Marka Jankovića, Nebojšu Kosovića i Aleksandra Šćekića.

"Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (Janković prim. aut) je u svom stilu napisao: "Ćelo, čuvaj se", zaključio je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA BEZ NAJBOLJIH U LIGI NACIJA: Orlovi definitivno bez Matića i Kolarova! Krstičić otkazao u poslednji čas (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

Fudbalska reprezentacija Srbije u predstojećim mečevima u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije igraće definitivno bez kapitena Aleksandra Kolarova, zamenika Nemanje Matića, ali i bez Nenada Krstičića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.