Srbija čeka Švajcarsku u Spensu

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija čeka Švajcarsku u "Spensu"

Rukometne reprezentacije Srbije i Švajcarske će odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo odigrati 16. juna u velikoj dvorani novosadskog Spensa.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, rekao je nakon sastanka sa predsednikom Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidarom Đurkovićem, da će taj sekretarijat pružiti punu podršku organizaciji ovog sportskog događaja, i izrazio zadovoljstvo jer "Novi Sad dugo nije imao zvaničnu utakmicu seniorske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u rukometu".

On je čestitao predstavnicima Rukometnog kluba Vojvodina na novoj, sedmoj za redom tituli državnog šampiona.

Na sastanku su učestvovali i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić i direktor kluba Darko Jeftić.

Predsednik RSS rekao je da je rukomet veoma razvijen i popularan na teritoriji Vojvodine, te da je zbog toga još važnija podrška koju će pružiti Pokrajinski sekretarijat.

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić rekao je da će ovaj klub, zajedno sa RSS biti tehnički organizator duela, pošto "već ima veliko iskustvo u organizovanju velikih sportskih susreta".

Na današnjem sastanku bilo je reči o projektu rekonstrukcije sportske hale na Slanoj bari u Novom Sadu, kako bi se obezbedila rukometna dvorana za održavanje utakmica i najvišeg ranga, kao što je Liga šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Podrška organizaciji kvalifikacione rukometne utakmice Srbije i Švajcarske

Izvor: 021info.rs, 21.Maj.2019, 11:53

Pokrajinski sekretarijat za sport pružiće punu podršku organizaciji kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u rukometu između reprezentacija Srbije i Švajcarske 16. juna u Novom Sadu, u velikoj dvorani Spensa.  Prema rećima pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Bateza, Novi...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.