Srbija bez kompletnog veznog reda sa Mundijala

Izvor: Mondo, 03.Jun.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez kompletnog veznog reda sa Mundijala

Od trojice startnih vezista iz Rusije - jedan je odstranjen, drugi odustao pre, a treći posle prozivke selektora Krstajića.

Od trojice startnih vezista sa prethodnog Mundijala, Mladen Krstajić ovog juna neće imati nijednog u timu za mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom.

Selektor se razišao sa Lukom Milivojevićem još tokom Svetskog prvenstva i od tada ga nije više zvao u Staru Pazovu, u koju nije doputovao povređeni Nemanja Matić, a potom smo na okupljanju "orlova" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za nastavak kvalifikacija za EURO 2020 saznali da, takođe zbog povrede, ni Sergej Milinković-Savić neće biti u timu.

"Zbog povrede nećemo moći da računamo na Milinković-Savića, on je otpao. Ostalih 25 igrača su tu i zdravi su što je najbitnije. Momci su došli sa voljom i željom bez obzira na sezonu koja je bila iscrpljujuća", izjavio je Krstajić tokom "press" konferencije ovog ponedeljka popodne u "Kući fudbala".

Naš tim u petak uveče igra protiv Ukrajinaca u Lavovu u drugom, a narednog ponedeljka sa Litvanijom u Beogradu u trećem kolu Grupe B, koju smo "otvorili" vrednim remijem sa Portugalijom u Lisabonu krajem marta.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.