Sramota je kako smo odigrali

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 00:15

"Sramota je kako smo odigrali"

Rukometaš Srbije Dragan Pešmalbek rekao je da sramota kako je tim odigrao protiv Finske.

Rukometaši Srbije pobedili su kao gosti Finsku 30:29 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Tonija Đerone su ranije obezbedili plasman na završni turnir, a Srbija je bila blizu poraza na ovom susretu, ali je u poslednjih desetak minuta nadoknadila četiri gola zaostatka.

"Najvažnije je što smo pobedili danas. Nažalost, sramota je kako smo odigrali. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igrali smo sa naših 10-20 posto i nismo poštovali plan danas. Na kraju smo pobedili, ali ako tako budemo igrali protiv slovačke, bićemo na minus pet. Moramo da se koncentrišemo više. Danas mo zaslužiili da izgubimo, dve utakmice za redom nismo igrali dobro. Moramo da pomenimo to", rekao je Pešmalbek posle meča.

Njegov saigrač Vukašin Vorkapić takođe nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

"Teška utakmica za nas, lepo smo otvorili, vodili sa 4-5 razlike. U jednom trenutku je ušao neki nemir u naše redove. Golman mi se razbranio, lev bek nije mašio... Mučili smo se, ali smo stigli. Pokazali smo da smo ekipa i došli smo do pobede. Zadovoljni smo što smo uzeli dva boda", rekao je Vorkapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.