Sramno, ako je i od De Laurentisa, mnogo je!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2020, 11:57

Sramno, ako je i od De Laurentisa, mnogo je!

Tvrdoglavost vlasnika Napolija je neverovatna.

Sinoć je održan sastanak čelnika klubova koji učestvuju u Seriji A. Odmah po sastanku se pojavila spekulacija kako je jedan od vlasnika ili direktora bio pozitivan na COVID-19.

Danas se i zna ko - to je bio Aurelio De Laurentis, predsednik Napolija.

Sada će pored njega, u karantin i samoizolaciju morati preostali čelnici klubova na Apeninima, makar dok se rezultati testiranja ne završe. Ipak, italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji pišu kako se De Laurentis ponašao tokom samog sastanka.

Dok je pričao sa svojim kolegama, maska nije bila propisno nošena dok je svoje simptome, koje je imao već par dana, pripisao alergijskoj reakciji zbog pojedenih ostriga.

Serija A se vraća 19. septembra, nadamo se da ovakav neoprezan čin jednog od glavnih ljudi Kalča neće odložiti fudbal na "Čizmi".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.