Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2021, 21:03

Spursi izgubili, Everton pobedio: Ko će u Ligu Evrope?

Fudbaleri Aston Vile pobedile su Totenhem na strani posle preokreta sa 2:1 u 37. kolu Premijer lige i dodatno zakuvali borbu za Ligu Evrope u kojoj se nalaze Spursi, Vest Hem i Everton. Uoči poslednje runde, sva tri tima su na 59 bodova i zauzimaju šesto, sedmo i osmo mesto, s tim što Čekićari imaju meč manje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Samoubistvo" Regilona, Rišarlison za pobedu Evertona

Izvor: B92, 19.Maj.2021

Fudbaleri Aston Vile pobedili su posle preokreta u gostima Totenhem 2:1 u utakmici pretposlednjeg 37. kola Premijer lige...Tragičar meča bio je levi bek "pevaca" Serhio Regilon sa oba poklonjena gola za goste iz Birmingema...Sve je počelo tako što je Španac asistirao Stivenu Bergvajnu za vođstvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.