Sport uživo – Karabatići: Ovo je s...

Izvor: RTS, 11.Okt.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo – Karabatići: Ovo je s...

Prosinečki danas pregovara sa Splitom. Baloteli šokiran pitanjem arhitekte gde želi da smesti biblioteku. Braća Karabatić: Ovo je s...

12.37 - Makedonska policija u stanju pripravnosti pred meč Makedonaca sa Hrvatskom. Pojačana kontrola saobraćaja, na ulicama masa policajaca. Hrvati večeras stižu u glavni grad Makedonije. Slično će biti i u utorak kada u Skoplje stiže reprezentacija Srbije.  

12.11 - Murinjo ljut na Ikera Kasiljasa, koji se posle El Klasika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << silno izgrlio sa igračima Barse. "Da, čuo sam. Neka sledeći put ode s njima", odgovorio je Portugalac.

11.10 - Nešto više od 24 časa do početka utakmice Belorusija–Španija. Nijedna španska televizija ne želi da plati milion i po evra za prenos.

10.58 - Prvi čovek Splita danas razgovara sa Robertom Prosinečkim. Slaven Žužul, navodno, predstavlja ambiciozan plan kluba.

10.00 - Mario Baloteli protiv literature. Na pitanje arhitekte gde želi da mu bude smeštena biblioteka u novoj kući u Breši, vrednoj 930.000 evra, Super Mario je odgovorio: "Šta će mi to?".

9.55 - Braća Karabatić prekinula medijsku tišinu. "To je kao da idete na lomaču. Sve oči bile su uprte prema nama, kao da smo u ringu", rekao je Luka Karabatić. "Ovo je sranje! Ne zaslužujem da ovako završim karijeru! Želim da se ovo što pre završi i da ostanem normalan", rekao je Luka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Manijak napada Srbiju!

Izvor: RTS, 11.Okt.2012

Prosinečki danas pregovara sa Splitom. Baloteli šokiran pitanjem arhitekte gde želi da smesti biblioteku. Za meč protiv "orlova", Mark Vilmots pozvali pozvao Ilonbea Mboju, bivšeg robijaša i seksualnog prestupnika. Braća Karabatić: Ovo je s.. ..18.05 - Počeinje utakmica CSKA Moskva - Lijetvus...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.