Splitskom Hajduku oduzeta tri boda

Izvor: RTS, 18.Dec.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splitskom Hajduku oduzeta tri boda

Hajduk iz Splita kažnjen je oduzimanjem tri boda zbog neodigrane utakmice protiv Dinama na Maksimiru 22. novembra, odlučio je disciplinski sudija Prve lige Hrvatske Krešimir Vlajčević.

Pored oduzimanja tri boda, kažnjeni su i čelnici Hajduka koji su doneli odluku o nenastupanju ekipe u "večitom derbiju" hrvatskog fudbala.

Sankcionisani su predsednik uprave kluba Marin Brbić i članovi Nadzornog odbora Ljubo Pavasović - Visković, Vjekoslav Hrabar, Ante Majić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Nikola Koceić - Bilan kažnjeni zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od jedne godine.

Disciplinski sudija Vlajčević je, kako prenosi Hina, kaznio sa po 3.000 kuna svih 11 igrača Hajduka prijavljenih za nastup na utakmici na kojoj nisu izašli na teren.

Utakmica na Maksimiru nije odigrana jer se Hajduk solidarisao sa svojim navijačima koji nisu mogli da uđu na stadion, a igračima Hajduka je isti dan po povratku u Split priređen sjajan doček na Poljudu.

Ranije je odlučeno da se neodigrani derbi registruje rezultatom 3:0 za Dinamo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hajduku oduzeta tri boda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2014

Fudbalski klub Hajduk kažnjen je oduzimanjem tri boda zbog neodigrane utakmice protiv Dinama na Maksimiru 22. novembra, odlučio je danas disciplinski sudija Prve lige Hrvatske Krešimir Vlajčević...Osim oduzimanja tri boda, kažnjeni su i čelnici Hajduka koji su doneli odluku o nenastupanju ekipa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.