Split doveo pojačanje iz Cedevita Olimpije

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 20:53

Split doveo pojačanje iz Cedevita Olimpije

Hrvatski reprezentativac Lovro Gnjidić novi je košarkaš Splita.

On je na Gripe stigao iz Cedevita Olimpije, s 22-godišnji Gnjidić zadužio je dres sa brojme 19.

"Srećan sam i zadovoljan što ću sledeće sezone igrati u Splitu, uvek su mi Gripe davale neki posebni podsticaj. Užitak je igrati u toj dvorani, pred publikom koja zna šta je košarka. Daću sve od sebe da opravdam klupska očekivanja, verujem da je ispred Splita i mene sezona koja će doneti puno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga dobrog. Svestan sam svih izazova, biće mi posebno zadovoljstvo da radim sa trenerom kakav je Slaven Rimac, a raduje me što je u ekipi puno mladih igrača, mojih prijatelja i siguran sam da ćemo svi zajedno uživati u košarci", poručio je Gnjidić.

Mladi plejmejker profesionalnu karijeru je počeo u Ciboni, kojoj je igrao od 2020. do 2022. godine.

Posle toga Gnjidić je prešao u klub iz Ljubljane i minule sezone u ABA ligi prosečno je po utakmici beležio 1.6 poena i 1.5 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.