Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2020, 09:50

Spisak Srbije za Norvešku: Povratak Luke Milivojevića, pozvan Mihailo Ristić

Tu je i Veljković, kao i Saša Lukić

Reprezentacija Srbije plasman na Prvenstvo Evrope naredne sezone juri u najjačem sastavu. Selektor Orlova Ljubiša Tumbaković saopštio je spisak igrača na koje račuina za duel u Oslu zakazan 8. oktobra, i nadamo se finale Lige nacija četiri dana kasnije kada bismo trebali da igramo sa boljim iz duela Škotska-Izrael.

Posle kratke pauze u jato Orlova vratio se Luka Milivojević, koji je u dogovoru sa selektorom i ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Saveza preskočio septembarske obaveze. Malo iznenađenje predstavlja poziv Mihailu Ristiću, potencijalnom debitantu. Istina, nekadašnji univerzalac Crvene zvezde ustalio se u postavi Monpeljea i igra odlično po levom boku, u formaciji sa trojicom štopera. Dovoljno da dobije poziv Ljubiše Tumbakovića.

U A selekciju se vratio i Miloš Veljković.

Tokom oktobarskog reprezentativnog teremina, Orlove čekaju tri meča. Fokus je na Norveškoj, ali već tri dana kasnije, dakle 11. oktobra, dočekaćemo Mađarsku u Beogradu, a zatim putujemo u Tursku. Dakle, mnogo obaveza, što je bio povod da Ljubiša Tumbaković pod nacionalnu zastavu pozove čak 30 igrača. Potencijalni debi može da zabeleži i golman Bazela Đorđe Nikolić, koji odlično brani u redovima trofejnog švajcarskog kluba. Blistao je nedavno u sudaru sa Osijekom, i pokazao da bi u budućnosti mogao da predstavlja konkurenciju Rajkoviću i Dmitroviću.

Ostalih iznenađenja nema. Tumbaković se odlučio za šok roster, pa je tu ono najbolje što srpski fudbal u ovom trenutku ima. Na spisku nema nijednog igrača iz domaće lige...

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.