Spektakularan derbi kraj Bistrice! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularan derbi kraj Bistrice! (video)

Duel najboljih crnogorskih timova u potpunosti je opravdao epitet derbija, a Podgoričani će imati mnogo razloga da žale.

Veliki značaj imao je današnji derbi meč 27. kola Prve crnogorske lige koji su fudbaleri Sutjeske i Budućnosti odigrali u Nikšiću.

Meč je završen podelom bodova 2:2 (1:2), a utisak je da slađi bod ostaje u Nikšiću zbog svega viđenog na terenu.

Samo u uvodnih pola časa igre pala su tri gola, a svi su bili specifični >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog načina na koji su postizani.

Budućnost je uz ogromnu pomoć fudbalera Sutjeske stigla do dva gola prednosti. Luka Mirković je u oba navrata tukao sa distance, a kod oba gola su igrači Sutjeske "pomogli" da lopta završi u mreži.

Kod prvog gola lopta je na putu ka mreži zakačila igrača domaće ekipe i prevarila golmana Vladana Giljena, a zatim je kapiten Nikšićana očajno reagovao u 24. minutu i primio kiks gol.

Častila je i Budućnost domaćina u 28. minutu. Gol je pripisan Stefanu Cicmilu, ali bi lopta završila van okvira gola da posle udarca nije zakačila stopalo jednog od igrača Budućnosti.

Finiš utakmice doneo je vrhunac drame i tagičan kraj za goste. U četvrtom minutu nadoknade Nikšićani stižu do izjednačujućeg gola preko Boža Markovića, a utisak je da je ovim golom Sutjeska došla na korak od odbrane titule.

Tačno je da je do kraja crnogorskog šampionata ostalo da se odigra još devet kola i da je u igri 27 bodova, ali je malo onih koji veruju da će Sutjeska ispustiti pet bodva razlike u odnosu na Budućnost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Burno i u Crnoj Gori - Budućnost: ''Naši navijači brutalno pretučeni''

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 14:25

Odjeci jučerašnjeg derbija u Nikšiću...U 27. kolu šampionata Crne Gore, Sutjeska i Budućnost su u Nikšiću odigrali derbi utakmicu, završeno je rezultatom 2:2, ali burno je bilo na tribinama, pa se dan posle Budućnost oglasila zvaničnim saopštenjem na svom sajtu...''Povodom incidenta koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.