Spektakl u Poljskoj: Nokaut Darka Stošića VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 23:10

Spektakl u Poljskoj: Nokaut Darka Stošića VIDEO

Srpski MMA borac Darko Stošić ostvario je novu pobedu nokautom.

Na događaju KSW 84 je Darko Stošić u trećoj rundi nokautirao slovačkog borca Stefana Vojčaka.

Vojčak je pokušavao rušenjem da ubije tempo Darka Stošića, ali je srpski borac uspešno održavao borbu na nogama, pa je posle dosadne druge runde u trećoj srpski borac završio posao.

"Volim nokautirati ljude u prvoj, drugoj, trećoj rundi, nije bitno. I dalje sam broj 1 na renkingu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ako Fil De Frajs pobedi, voleo bih s njim još jednom ‘zaplesati’. Znam da cela Srbija gleda ovo večeras, hvala vam, ovo je za vas", poručio je Stošić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brutalan nokaut Darka Stošića: Srpski borac patosirao protivnika u trećoj rundi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jul.2023, 14:48

Srpski borac je učestvovao na događaju “KSW 84”, a prisutni su imali priliku da uživaju u pravom spektaklu Srpksi MMA borac, Darko Stošić upisao je novu pobedu, savladavši Slovaka Stefana Vojčaka. Srpski borac je učestvovao na događaju “KSW 84”, a prisutni su imali priliku da uživaju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.