Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 23:46

Specija drhtala, ali ispisala istoriju - konačno Serija A! (VIDEO)

Frozinone slavio u gostima (1:0), ali mu to nije bilo dovoljno za promociju

Specija je večeras drhtala od neizvesnosti, ali je na kraju proslavila istorijski plasman u Seriju A. Frozinone je na revanš meč finala plej-ofa Serije B stigao sa golom zaostatka iz prve utakmice (0:1), ali je istim rezultatom uspeo da slavi u revanšu. Međutim, to nije bilo dovoljno sastavu Alesandra Neste, pošto je domaćin bio bolje plasiran u ligaškom delu prvenstva.

Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vinćenca Italijana kao da se uplašila otvorenog puta ka italijanskoj eliti, pa su joj noge tokom čitave utakmcie praktično bile vezane. Dodatna tenzija u domaćim redovima usledila je nakon 61. minuta utakmice, kada je Markus Roden doveo Frozinone posle prilično atraktivne akcije.

Gosti su napadali svim silama i u samoj završnici meča, ali nisu imali dovoljno snage, niti sreće da se domognu Serije A.

Posle svega viđenog ove sezone, Specija je zasluženo u elitnom rangu, pošto je ligaški deo sezone završila na trećem mestu, odmah iza već promovisanih Beneventa i Krotonea.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.