Spartak iz Moskve doveo novog trenera

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak iz Moskve doveo novog trenera

Ekipa Spartaka iz Moskve dovela je trenera koji ima samo 34 godine.

Jedan od najmlađih trenera u Bundesligi prošle i pretprošle godine, Domeniko Tedesko, novi je trener Spartaka iz Moskve.

Tedesko je bez kluba od 14. marta ove godine kada je ekipa doživela debakl u duelu sa Mančester sitijem od 7:0.

Ipak, ostavio je dobar utisak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šalkeu, doveo je tim do osmine finala Lige šampiona, a pored toga je osvojio drugo mesto u Bundesligi i to u svojoj prvoj sezoni.

Koliko može sa Spartakom, pokazaće vreme...

🖥 LIVE. Пресс-конференция нового главного тренера ФК "Спартак-Москва" Доменико Тедескоhttps://t.co/F2txKr8jaf #Спартак #Тедеско #силавединстве

— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) October 14, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Tedesko trener Spartaka

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2019

Promene su bile neminovne. Eliminacija iz plej-ofa Lige Evrope  i razočaravajući start sezone (tek 12. mesto posle isto toliko kola) doveli su do rastanka sa Olegom Kononovim, još krajem septembra. Dugo i pažljivo je Spartak tražio novog trenera, a pronašao ga u liku – Domenika Tedeska. Bivši...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.