Španska bomba, Oblak obara rekord u januaru!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska "bomba", Oblak obara rekord u januaru!

Jan Oblak nije zadovoljan razvojem situacije.

"Marka" se danas pojavila sa ekskluzivnom vešću o Janu Oblaku.

Juče je Oblak istakao da navijači ne moraju da brinu i da će on ostati u klubu dugo, ali je situacija prema podacima španskog lista totalno drugačija.

Oblak želi novi ugovor, ali Atletiko Madrid i dalje ne nudi ništa imajući u vidu da je pre dve godine produžen i da traje do 2021. godine.

Upravo je to glavni razlog zašto želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlazak iz kluba, želi veću platu, kao što su dobili skoro svi vodeći igrači kluba u prethodnih godinu dana.

Ko bi mogao da ga priušti?

Sumnjamo da je Atletiko Madrid spreman da ga pusti za manje od 100 miliona evra jer se radi možda čak i o najboljem golmanu na svetu u ovom trenutku, pa se čitava situacija svodi samo na par klubova.

Ukoliko dođe do transfera koji najavljuje "Marka", Oblak bi sigurno postao golman za koga je izdvojena najveća suma za obeštećenje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.