Španovićeva postavila državni rekord - u sprintu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva postavila državni rekord - u sprintu

Atletičarka Vojvodine Ivana Španović postavila je državni rekord na mitingu u Novom Sadu, pošto je trku na 60 metara prešla za 7,31 sekundi.

Ona je oborila rekord star 10 godina u vlasništvu Vukosave Ðapić, koja je ostvarila vreme od 7,34 sekundi.

Španovićeva je na taj način uspela da zabeleži rekorde u svim starosnim kategorijama, a vlasnica rekorda je i u skoku u dalj.

"Drago mi je da je Ivana njen napredak u brzini uspela da potvrdi i na samom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << takmičenju. Kroz treninge se videlo da je spremna za rekord i iskreno se nadam da će se državno prvenstvo za seniore i seniorke ipak održati sledeće nedelje. To će biti još jedna idelna prilika za brze trke i poboljšanje forme", rekao je trener Goran Obradović.

Španovićeva će prvi nastup u skoku u dalj ove godine imati na mitingu u Birmingemu 21. februara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rekord Španovićeve u sprintu

Izvor: B92, 31.Jan.2015

Atletičarka Vojvodine Ivana Španović postavila je državni rekord na mitingu u Novom Sadu, pošto je trku na 60 metara prešla za 7,31 sekundi...Ivana je oborila rekord koji je deset godina bio u vlasništvu Vukosave Đapić, koja je ostvarila vreme od 7,34 sekundi...Španovićeva je na taj način...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.