Španovićeva i Kolašinac se družili sa navijačima

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva i Kolašinac se družili sa navijačima

Partner Atletskog saveza Srbije Valkswagen omogućio je posetiocima Sajma automobila da se druže sa Ivanom Španović i Asmirom Kolašincem.

Vicešampionka sveta i vicešampion Evrope obožavaoci su brze vožnje , ali pored toga bitna im je sigurnost i bezbednost.

Kolašinac je za prethodna svoja ostvarenja nagrađen Golfom 7, kojim je beskrajno oduševljen.

"Želim da se zahvalim Volkswagenu na ukazanom poverenju. Ponosan sam na to što sam deo VW a takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i što su oni deo mog

tima. Sa tim autom putujem na sva takmičenja i treninge pa slobodno mogu reći da u mojim uspesima u mnogome pomaže i moj Golf. Osim što je brz i udoban, malo i troši
“.

Asmir je dodao i to da je konačno skroz zdrav, i da su pripreme za Evropsko prvenstvo u Amsterdamu i Olimpijske igre u Riju uveliko u toku.

Nacionalna rekorderka u skoku udalj nije krila svoju radost što će uskoro i ona sesti u jedan od njihovih modela.

"Nije mi bitno samo kako auto izgleda već i šta može. Volim brzu vožnju, tako da kad god mogu koristim priliku da negde odem kolima. Posebna mi je čast što je upravo ova kompanija jedan od sponzora Atletskog saveza Srbije“, rekla je Španovićeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.