Španci tvrde, Nejmar prodat, ovo je cena?

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci tvrde, Nejmar prodat, ovo je cena?

U PSŽ prelomili.

Kako prenose španski mediji, Barselona i PSŽ su postigli dogovor.

Danas je svita iz Katalonije otputovala u Pariz, gde su obavili sastanak sa predstavnicima PSŽ, među kojima je bio i prvi čovek kluba Naser Al Kelaifi.

Prema tvrdnjama Španaca, PSŽ je pristao da proda Nejmara Barsi za svotu od 160 miliona evra!

Parižani su voljni da pristanu i da im se obeštećenje isplati u dve rate, pa se čini da je povratak Nejmara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na "Kamp Nou" gotova stvar.

"Sveci" su Brazilca leta 2017. godine doveli za svetski rekord od 222 miliona evra, a izgleda da su voljni da ga puste za značajno manji novac.

U poslednje vreme su odnosi između Nejmara i kluba sa "Parka prinčeva" sve lošiji, navijači su mu jasno poručili da može da ide, a i sam fudbaler je istakao želju za promenom sredine.

U igri je bio i madridski Real, Florentino Perez je video svoju priliku, ali izgleda da je Barsa pobedila zbog želje samog fudbalera da se po svaku cenu vrati u Kataloniju.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsin novi juriš: Za Nejmara 170.000.000 evra, PSŽ na potezu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2019

Rvanje oko Nejmara se, izgleda, neće završiti do poslednjeg dana prelaznog roka. Barselona se ne predaje. Ne prihvata “ne” od Pari Sen Žermena. Francuski list Parizijen, koji citiraju gotovo svi svetski mediji, donosi novu informaciju: Barselona je poslala ponudu PSŽ-u tešku 170.000.000 evra!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Španci tvrde - Zizu se vraća u domovinu?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019

Nikada nije dosadno kada ste trener Real Madrida...Real Madrid želi da pobedi u završnici prelaznog roka, spekuliše se da Perez želi da dovede veliko ime u smiraj leta. Izbor je navodno pao na Nejmara, ali će Madriđani imati velikog rivala u vidu Barselone koja želi da vrati svoju nekadašnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.