Španci konačno pobedili!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci konačno pobedili!

''Crvena furija'', posle dva poraza, konačno je slavila.

Košarkaška reprezentacija Španije pobedila je selekciju Nigerije rezultatom 96:87 (25:11, 18:30, 22:25, 31:21) u trećem kolu Olimpijskih igara.

Španci su oscilirali u igri, ali su na kraju ipak savladali neugodne Nigerijce.

U timu Španije najefikasniji je bio Pol Gasol sa 16 poena, Rubio je ubacio 15, a Rudi Fernandez 13, dok su po 11 dodali Navaro i Ernangomez.

Na drugoj strani, Oguči >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio daleko najbolji sa 24 poena, dok je Akojon dodao 12.

Španija posle tri kola ima skor od jedne pobede i dva poraza, isto kao i Brazil, dok su Nigerijci bez trijumfa. Hrvatska ima skor 2/1, dok u preostalom meču trećeg kola igraju i Litvanija - Argentina.

U narednom kolu, sastaju se Španija - Litvanija, Argentina - Brazil i Hrvatska - Nigerija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španci se mučili sa Nigerijom, briljirao bivši igrač Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016

Košarkaši Španije, aktuelni šampioni Evrope i vicešampioni Olimpijskih igara ostvarili su prvu pobedu na Igrama u Riju,..."Crvena furija" je posle velike borbe pobedila Nigeriju sa  96:87. Sve vreme Nigerija je bila blizu, a Španija nije uspevala da ostvari veću prednost od 10 poena (69:77)....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.