Španac skuplja skalpove  pao i Čilić

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac skuplja skalpove " pao i Čilić

Španac Alberto Ramos Vinjolas nastavlja da izbacuje najveće favorita sa Mastersa u Monte Karlu.

Posle Endija Marija eliminisao je i Hrvata Marina Čilića sa 6:2, 6:7(5), 6:2, posle dva i po sata igre.

Španac ima odlične šanse da se domogne i finala Mastersa jer u narednoj rundi čeka boljeg iz duela između Lukasa Puja i Pabla Kuevasa.

Ramos Vinjolaas je odlično servirao, imao preko 60 odsto osvjenih poena i na prvi i na drugi servis, ali su ipak presudile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << greške.

Čilić ih je napravio čak 57, skoro dvostruko više od rivala, pa mu nije pomogao ni veći broj vinera. Španac je tek drugi put savladao Čilića u karijeri, posle tri uzastopna poraza bez osvojenog seta protiv Hrvata.

Sledi duel Puja i Kuevasa, nakon koga će na teren i Novak Đoković, koji će zahvaljujući dužini mečeva rivala dobiti još nekoliko sati za pripremu duel sa Davidom Gofanom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon Mareja Vinjolas izbacio i Čilića

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2017

Španac Alberto Ramos Vinjolas nastavlja da izbacuje najveće favorita sa Mastersa u Monte Karlu pa je tako poslije Endija Mareja eliminisao i Hrvata Marina Čilića sa 6:2, 6:7(5), 6:2, nakon dva i po sata igre...Španac ima odlične šanse da se domogne i finala Mastersa jer u narednoj rundi čeka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.