Spaleti je gotov, Marotin predlog će razbesneti navijače!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti je gotov, Marotin predlog će razbesneti navijače!

Nastavljaju se unutrašnje razmirice u redovima kluba sa Đuzepea Meace.

Lućano Spaleti je "mrtav čovek koji hoda", sva je prilika da iskusni Italijan neće biti na kormilu Intera sledeće sezone.

Naslednicima se svakodnevno bave italijanski mediji, želja je puno, ali realnost je nešto drugo.

Za sada postoje tri imena.

Želja navijača je naravno "Posebni" Žoze Murinjo, međutim Portugalac za sada ne pokazuje želju za povratak na "Meacu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako često govori kako mu je najlepši deo karijere baš bio u Milanu.

Bivši trener Junajteda je za sada puka želja navijača, teško ostvariva i sa finasijskog aspekta.

Druga želja, o kojoj se već pisalo i već viđeni novi vođa "Neroazura" jeste nekadašnji kapiten i trener njima omraženog Juventusa - Antonio Konte!

Italijan je čak i posetio "Meacu" i gledao prethodni meč Intera, "šuška" se da je dogovoren posao sa njim po okončanju sezone. Svi znamo kako je uspeo da vaskrsne "Staru damu" u tandemu sa Marotom, šok-terapija je sada potrebna i klubu iz "crno-plavog" dela Milana.

I naposletku, želja numero tri - Masimilijano Alegri!

Kalčomerkato piše da je "Pobesneli Maks" želja upravo Bepea Marote. S obzirom pod kakvim je pritiskom u Torinu, rana elimacija iz Kupa Italije, neubedljiva igra šampiona Italija - deluje da će ga jedino Liga šampiona ostaviti na "Alijanc" stadionu.

Čak i u slučaju da osvoji LŠ može doći do rastanka ljubavi koja traje od 2014. godine. Razlog - zasićenje.

Navijači nisu naročito oduševljeni ovim izborom, videćemo da li leto može konačno doneti mir u kući Intera i ko će biti čovek zadužen za isti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.