Soton vodi protiv Sitija golom sa 40 metara! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 21:06

Soton vodi protiv Sitija golom sa 40 metara! (video)

Ederson će sledeći put razmisliti da li da napušta peterac.

Fudbaleri Sautemptona dočekali su ekipu Mančester sitija na svom stadionu u 33. kolu Premijer lige, a nakon 45 minuta vode sa 1:0.

Igrao se 16. minut kada su "Sveci" stigli do prednosti, greška Zinčenka, do lopte je na oko 40 metara od gola "Građana" došao Če Adams, uočio je da je Ederson na ivici šesnaesterca i majstorski ga lobova za 1:0.

Usledila je inicijativa Sitija, u rasponu od samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 10ak sekundi stvorili su nekoliko prilika, najpre je Mekarti sačuvao pokušaj Sterlinga, potom je Fernandinjo pogodio stativu, u nastavku Silva tuče glavom iz dobre pozicije, ali Mekarti ponovo brani, na kraju je Sterling šutirao iz dobre pozicije, ali preko gola.

U 37. minutu i Marez preti domaćinu, ali Mekarti ponovo sjajan.

U samom finišu prvog dela igre je i Ings imao dobru priliku na drugoj strani, ali je loše zahvatio loptu nakon centaršuta Voker-Pitersa.

Nije bilo promena, Sautempton vodi protiv Sitija na poluvremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mekarti začarao mrežu, Siti poražen golom sa centra, "Sveci" i naredne sezone u eliti! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020

Nakon ubedljivog trijumfa protiv šampiona, poraz na neočekivanom mestu za Gvardioline "Građane"...Fudbaleri Sautemptona savladali su Mančester siti na "Sent Meris" stadionu sa 1:0 (1:0)...Poveli su domaći igrači u 16. minutu i to na kakav način, pogrešio je Zinčenko na sredini terena, Adams...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.