Sosijedad nastavio odličnu seriju i preskočio Atletiko!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad nastavio odličnu seriju i preskočio Atletiko!

Baskijci nastavili pobednički niz.

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su u gostima ekipu Sporting Hihona rezultatom 3:1 (1:1) u 12. kolu Lige Primere.

Tim Euzebija Sakristana nastavio je svoju sjajnu seriju i vezao četvrtu uzastopnu pobedu kojom je skočio na peto mesto i preskočio Atletiko Madrid.

Sosijedad je poveo golom Prijeta u 19. minutu, ali je Duje Čop izjednačio iz praktično jedinog šuta domaćih u okvir gola u prvih 45 minuta.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << startu drugog dela igre, najpre je Zurutuza pogodio za 2:1, da bi pet minuta kasnije Injigo Martinez postavio konačnih 3:1.

Real Sosijedad sada ima 22 boda i zauzima peto mesto na tabeli, dok je Hihon i dalje u zoni ispadanja sa samo devet osvojenih bodova.

U narednom kolu Sosijedad dočekuje Barselonu i nema sumnje da će to biti težak meč za Katalonce kada su Baskijci u ovakvoj seriji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sosijedad preskočio Atletiko, dva niza nastavljena

Izvor: Mondo, 20.Nov.2016

Ekipa sa Anoete nastavlja da niže pobede...Foto: Guliver/Getty Images/David Ramos..Dve serije su produžene:..Real Sosijedad pobedio je Sporting u gostima 3:1 i ostvario četvrtu uzastopnu pobedu. Strelci za baskijski klub bili su Ćavi Prijeto u 19. minutu, Zurutuza u 51. i Inigo Martinez u 56...Ovim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.