Sosijedad doveo Kanalesa iz Valensije

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad doveo Kanalesa iz Valensije

Sosijedad je objavio da je angažovao dosadašnjeg igrača Valensije Serhija Kanalesa i da će sa njim potpisati ugovor na četiri i po godine.
Kanales je već prošao medicinske preglede i zvanično će biti predstavljen u ponedeljak – saopštio je klub iz San Sebastijana.
Za transfer talentovanog 22-godišnjeg igrača sredine terena Real Madrid je 2010. platio Rasingu iz Santandera čak 10 miliona evra, ali on na Santjago Bernabeu nije uspeo da stekne status >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvitimca, pa je prosleđen na pozajmicu u Valensiju, gde je 2012. potpisao trajan ugovor.
Kanalesov uspon karijere zaustavile su povrede, jer je dva puta morao da operiše ukrštene ligamente kolena, nakon što je bio standardni član mlade reprezentacije Španije.
Sosijedad je trenutno šesti na tabeli Primere, a sledeće nedelje sastaje se sa Barselonom u polufinalu španskog Kupa kralja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.