Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 18:06

Sosijedad bez Davida Silve na AZ i Viljareal

Špancu stradao butni mišić

Real Sosijedad slavio je minimalcem na gostovanju Kadizu, ostvario je šestu uzastopnu pobedu u Primeri i ostao usamljen na čelu tabele, ali je na neodređen period izgubio ponajboljeg igrača – Davida Silvu.

Španski čarobnjak odigrao je svih 90 minuta protiv Kadiza, a tokom susreta i po završetku utakmice osećao je bol u levoj butini. Španska štampa piše da će kreativni vezista odsustvovati dve nedelje sa terena, a gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je izvesno da će propustiti duel sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, te utakmicu sa Viljarealom u Primeri. Da Silvu očekuje pauza potvrdio je i sam Real Sosijedad.

David Silva je odigrao devet od deset ligaških utakmica za Real Sosijedad i jedan je od najzaslužnijih za fantastične rezultate koje beleži baskijski klub. U Donostiju je stigao ovoga leta nakon što je raskrstio sa Mančester Sitijem čiji je dres nosio punih deset godina i bio jedan od vesnika uzdizanja Građana.

Tim iz San Sebastijana beži Atletiko Madridu tri boda u Primeri, ali je odigrao dva meča više od Jorgandžija. U Ligi Evrope je pred Sosijedadom jedan od ključnih okršaja za prolaz u nokaut fazu. Napoli, AZ i Sosijedad imaju po šest bodova, a La Real u četvrtak gostuje AZ-u.

LIGA EVROPE – 4. KOLO

Četvrtak

21.00: (3.80) AZ Alkmar (3.45) Real Sosijedada (2.00)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.