Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2020, 03:31

Sosa činio čuda na golu, Independijente se provukao

Ekipa iz Aveljaneda slavila autogolom Rijana. Koroba bolji rival, pogodila i stativu, ali tri boda za Crvene na startu Liga kupa Argentine

Vratio se fudbal u Argentini prošle nedelje posle skoro sedam i po meseci pauze. Šampionat je planiran tek u martu naredne godine, ali je počeo Liga kup po grupama, a najbolji tim ide direktno u Kopa Libertadores, najjače takmičenje u Južnoj Americi. Boka Juniors je krenula pobedom u gostima protiv Lanusa (2:1), River Plejt igra u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ujutru, a tri boda na startu takmičenja osvojio je i Independijente.

Gosti iz Aveljaneda slavili su u Santijago del Esteru protiv Sentral Kordobe sa 1:0 (1:0). Jedini gol za Independijente delo je napadača domaćeg tima Rijana, koji je neoprezno ubacio loptu u svoju mrežu u osmom minutu. Posle kornera devetka plavo-belih je želela da otkloni opasnost po svoj gol, ali je nespretno zahvatila loptu koja se otkotrljala u mrežu.

Domaćin je bio mnogo bolji, stvorio više šansi. Prosto je neverovatno šta su sve igrači u plavo-belim dresovima promašili. Na golu gostiju briljirao je iskusni 34-godišnji golman Sebastijan Sosa. Činio je čuda na golu Independijentea. Skinuo je četiri, pet zicera. Domaći fudbaleri su pogodili i stativu u prvih 45 minuta.

U finišu, domaćin je išao na sve ili ništa. I golman Sentral Kordobe Sančez je krenuo ka protivničkom golu, ali posle gužve iz kornera, opet je Sosa bio na visni zadatka. Spustio je roletnu na svoj gol, pa je Independijente slavio na startu Liga kupa Argentine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U prvom meču u Grupi B, Kolon je pobedio Defensu u gostima sa 3:0. Strelci su bili Lertora, Bernardi i autogol Koačija.

ARGENTINA, LIGA KUP

GRUPA 1

Nedelja

Union Santa Fe - Arsenal Sarandi 0:0

Rasing - Atletiko Tukuman 1:4 (0:2)

/Martinez 73 - Karera 6, Ruiz Rodrigez 22, Akosta 66, Isa 80/

GRUPA 2

Defensa - Kolon 0:3 (0:1)

/Lertora 11, Koači 80 ag, Bernardi 84/

Kordoba - Independijente 0:1 (0:1)

/Rijano 8ag/

GRUPA 3

Utorak

01.00: (1,43) River Plejt (4,00) Banfild (7,50)

01.15: Rosario - Godoj Kruz

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.