Sonja Petrović odvela Srbiju u osminu finala!

Izvor: B92, 19.Jun.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Petrović odvela Srbiju u osminu finala!

Košarkašice Srbije plasirale su se u drugu fazu Evropskog prvenstva u Češkoj pobedom od 19 razlike nad selekcijom Slovenije. Izabranice Stevana Karadžića nisu dovele sebe u situaciju da zavise od drugih rezultata jer su ostvarile trijumf sa više od šest poena razlike, pa će u osmini finala čekati nekoga iz grupe D.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

To je Srbija!!! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Jun.2017

Sjajna igra srpskih košarkašica, predvođenih Sonjom Petrović, za trijumf nad Slovenijom i najverovatnije drugo mesto u grupi C Evropskog prvenstva...Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u osminu finala Evropskog prvenstva u Češkoj!..Srbija - Slovenija 88:69 (21:30, 23:11, 18:17,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.