Song: Trebaju nam tri boda protiv Brazila, nemamo šta da izgubimo

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 22:32

Song: Trebaju nam tri boda protiv Brazila, nemamo šta da izgubimo

Selektor Kameruna Rigobert Song izjavio je da u utakmici protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru nemaju šta da izgube i da moraju da idu na tri boda.

Kamerun i Brazil igraju u petak u 20 časova u trećem kolu Grupe G, a Kamerunu je za prolaz u osminu finala potrebna pobeda, kao i pobeda Srbije u meču sa Švajcarskom, ali i bolja gol-razlika.

"Ovaj meč ima posebnu dimenziju. Trebaju nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri boda, nebitno na koji način. Spavaćemo i jesti sa tim na umu. Uspevali smo ranije, pa možemo ponovo", rekao je Song novinarima u Kataru.

On je istakao da su u fudbalu neke stvari realnost, ali da je sve moguće, ističući da su u to verovali kada su pobedili Brazil u grupnoj fazi Kupa konfederacija 2003. godine, kada je Song bio igrač.

Ocenio je da Brazil, koji je najavio da će igrati u kombinovanom sasatavu, ima prednost jer je već obezbedio plasman u završnicu prvenstva, ali da ne razmišlja previše o tome kako će izgledati njihov pristup.

"Oni možda mogu da budu rasterećeni, ali nama je potreban rezultat da bismo nastavili da igramo na turniru. Ovo je (naše) finale, uradićemo sve da osvojimo tri boda", rekao je Song.

Vezni fudbaler Kameruna Andre-Frenk Zambo Angisa kazao je da je meč poput tog sa Brazilom razlog zbog kog igraju fudbal.

"Biće veoma teško, ali u isto vreme i veoma uzbudljivo. Želimo da igramo, daćemo sve od sebe. Znam da imamo 'oružje' da igramo protiv njih", ocenio je Angisa.

Istakao je da bi bilo idealno da Srbija pobedi Švajcarsku, ali da moraju da ostanu fokusirani na pobedu protiv Brazila, jer nemaju druge opcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi Španci kao Jugoslavija 1930. godine!

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2022, 05:35

Španija je večeras uprkos porazu od Japana obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.. Selektor Luis Enrike na teren je izveo veoma mlad sastav, a činila su ga čak četvorica igrača mlađih od 21 godine. U pitanju su Alehandro Balde, Gavi Pedri i Nikolas Vilijams.. Na taj način...

Nastavak na Piplmetar.rs...

PROMENA U POSLEDNJI ČAS: Piksi zbog povrede mora da menja startnih 11

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022

Srbija i Švajcarska igraju za plasman u osminu finala u petak u 20 časova...Problem u predvečerje utakmice odluke sa Švajcarskom (petak, 20 časova)...Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković neće, kako stoje stvari, moći da računa na Miloša Veljkovića. Štoper Verdera se nije oporavio od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Marija Šerifović obećala da oblači kostim na golo telo ako Srbija pobedi Švajcarsku

Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2022

Pevačica Marija Šerifović deklarisala se kao jedna od najvatrenijih navijačica srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Kataru. Marija objavljuje snimke na kojima se sekira kada primimo gol, ali i raduje kada ga postignemo.. Ne čudi da je utakmica sa Kamerunom koja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.