Somborci prijavljuju komunalne probleme putem aplikacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Somborci prijavljuju komunalne probleme putem aplikacije

Putem aplikacije "Prijavi komunalni problem" stanovnici svih naseljenih mesta na teritoriji grada Sombora na jednostavan i brz način mogu da prijave bilo koji komunalni problem.

Kako se navodi na sajtu tog grada, građani na taj način mogu prijaviti nepropisno parkiranje, divlje deponije, rupe na putevima, oštećene kontejnere, oštećene klupe...

Aplikacija, kako se ističe na sajtu, omogućava stalnu komunikaciju sa građanima i rešavanje problema uz njihovu pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a izbegavaju se procedure i papirologija koje su građanima komplikovane i zamorne.

Uz pomoć aplikacije Somborci imaju mogućnost da brzo i jednostavno prijave komunalni problem i to korišćenjem pametnih mobilnih telefona.

Nakon što na adresi www.prijavi.rs popune osnovne podatke o problemu, fotografišu određeni komunalni problem i prosledite prijavu, nadležne gradske službe ga rešavaju u najkraćem mogućem roku.

Aplikacija koristi GPS pomoću kojeg se određuje tačna lokacija na kojoj se određeni problem nalazi, a građani je mogu koristiti i kao anonimni korisnici bez obaveze da ostavljaju svoju mejl adresu, imena i prezimena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.