Solskjer gasi požar, taština vlada Junajtedom?

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer "gasi požar", taština vlada Junajtedom?

Izjava veznjaka ne ostavlja mnogo nade za slogom.

"Crveni đavoli" polako završavaju svoje pripreme u Marbelji i planiraju povratak u "Kerington" centar kako bi nastavili borbu za što bolji plasman u PL. Šanse za top četiri i dalje žive, više će se znati po kraju susreta sa Čelsijem koji se igra kroz tri dana.

Solskjer je danas pored trenerske funkcije morao da deluje i kao mirotvorac. Standardni igrač Junajted Fred je izjavio kako u timu ima dosta taštine i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača koji ne žele da funkcionišu kao tim.

"Dosta toga nam nedostaje. Pre svega moramo shvatiti stvari na samom terenu. Nedostaje nam kreativnosti, posebno u veznom redu. Moramo biti bolji kao grupa. Našoj grupi nedostaje taj 'držimo se zajedno' stav. Imamo dosta problema. Svaka grupa ima dosta problema, ali naša ima ovaj. Taština je takođe problem i moramo sprečiti to, samo da izađeno na teren. Moramo biti na istoj strani, danas igrači imaju drugačije ciljeve, postoje neki koji hoće da sve rešavaju sami i to je pogrešno", izjavio je Fred.

Solskjer je potom izjavio da nema osnova za ovakve izjave, te da ovaj tim ima itekako izgrađeno zajedništvo. Za sada deluje da je Brazilčeva priča potpunija, gledajući dosadašnji učinak Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.