Sneg i dalje pravi probleme na Ostrvu

Izvor: Sportal.rs, 08.Jan.2010, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg i dalje pravi probleme na Ostrvu

Vremenski uslovi u Engleskoj odložili su tri utakmice Premijer lige, koje su bile zakazane za sutra. Velike hladnoće i sneg uslovili su odlaganje utakmica: Fulam - Portsmut, Barnli - Stouk i Sanderlend - Bolton.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger traži pomeranje celog kola

Izvor: Mondo, 08.Jan.2010

Vremenski uslovi u Engleskoj uslovili su odlaganje četiri utakmice 21. kola Premijer lige, koje su bile zakazane za subotu i nedelju.

Nastavak na Mondo...

Mraz ukočio Premijer ligu

Izvor: Blic, 08.Jan.2010

Vremenski uslovi u Engleskoj odložili su tri utakmice Premijer lige, koje su bile zakazane za sutra...Velike hladnoće i sneg uslovili su odlaganje utakmica: Fulam - Portsmut, Barnli - Stouk i Sanderlend - Bolton...Liverpul je, takođe, danas od uprave lige zatražio da se otkaže njihov nedeljni duel...

Nastavak na Blic...

Odloženo sedam utakmica Premijer lige

Izvor: RTS, 09.Jan.2010, 15:45

Zbog snežnog nevremena i zaleđenih terena ovog vikenda je u Engleskoj odloženo čak sedam utakmica Premijer lige...Od utakmica koje su na programu bile danas (subota), odloženi su susreti Fulam - Portsmut, Barnli - Stouk, Sanderlend - Bolton, Hul - Čelsi i Vigan - Aston Vila, dok se u nedelju neće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.