Snajder: Ostajem u Galatasaraju, ne idem kod Murinja

Izvor: Blic, 21.Okt.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder: Ostajem u Galatasaraju, ne idem kod Murinja

Fudbaler Galatasaraja Vesli Snajder rekao je da neće preći u Čelsi tokom zimskog prelaznog roka.

"Kad god Žoze Murinjo pređe u neki klub novinari pišu da ću mu se i ja pridružiti. To su samo glasine, videćete kada dođe januar da ću ostati u Galatasaraju. Srećan sam i sviđa mi se život ovde", rekao je Snajder turskim medijima.

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da Čelsi želi da dovede Snajdera u zimskom prelaznom roku. Snajder je 2012. godine iz Intera prešao u Galatasaraj, za koji je odigrao 24 utakmice i postigao sedam golova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snajder: Ostajem u Galati

Izvor: B92, 21.Okt.2013

Fudbaler Galatasaraja Vesli Snajder rekao je da neće preći u Čelsi tokom zimskog prelaznog roka..."Kad god Žoze Murinjo predje u neki klub novinari pišu da ću mu se i ja pridružiti. To su samo glasine, videćete kada dodje januar da ću ostati u Galatasaraju. Srećan sam i svidja mi se život...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.