Snajder: Nije kriv Van Marvajk, imali smo “krticu”

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder: Nije kriv Van Marvajk, imali smo “krticu”

Holandski reprezentativac Vesli Snajder izjavio je da za preranu eliminaciju sa Evropskog šampionata nije kriv selektor Bert van Marvajk, nego „izdajnik” iz svlačionice koji je odavao taktiku medijima.
Holandija ima mnogo ozbiljnije probleme od kritikovanja selektora. Mnogo je važnije da pronađemo „krticu” u našim redovima – rekao je Snajder, jedan od onih koji su najviše podbacili.
Holandija je na EP igrala u B grupi i izgubila sve tri utakmice, od Danske sa 1:0, a od Nemačke i Portugalije sa po 2:1.
Učinak od tri poraza je najgori u istoriji Holanđana na velikim takmičenjima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Snajder: Nije selektor kriv, imali smo "krticu" u timu

Izvor: Blic, 21.Jun.2012

Holandski fudbalski reprezentativac Vesli Snajder izjavio je da za preranu eliminaciju sa Evropskog šampionata nije kriv selektor Bert van Marvijk, nego "izdajnik" iz svlačionice koji je odavao taktiku medijima...Holandija je na EP igrala u B grupi i izgubila sve tri utakmice, od Danske sa 1:0, a od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.