Smart dao, pa oduzeo šansu, Boston ide na Lebrona! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smart dao, pa oduzeo šansu, Boston ide na Lebrona! (video)

Još jednom triler, Seltiksi slavili i otišli u istočno finale...

Novi triler, Boston je preživeo, ide u finale.

Ostalo je 2.4 sekunde do kraja, Seltiksi su vodili sa dva poena razlike. Markus Smart je imao dva bacanja, da dotuče rivala.

Promašio je prvo, naravno želeo da promaši i drugo, kako bi ostalo malo vremena za goste, međutim, lopta je ušla u koš, +3, ali i šansa za goste da trojkom izvuku produžetak.

Sledio je pas preko celog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terena, onda je iznikao bcaš Markus Smart i ugasio nadu gostima.

Džejson Tejtum je ubacio 25 poena, Džajlen Braun 24, Rozir 17. Na drugoj strani Embid 27 i 12 skokova, Dario Šarić takođe 27 poena i 10 uhvaćenih lopti, Simons je dodao 18.

Marcus Smart explained in a video #CUsRise #Celtics 💚 pic.twitter.com/piYzM2Qtqp

— Sports ON Tap (@SONTSports) 10. мај 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.