Slučaj Sergej, klauzula rešava sve?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj "Sergej", klauzula rešava sve?

SMS na kraju ostao u Rimu, večeras čeka priliku za osvetu, ali i poklon saigraču Basti. Transfer čeka, ali kao posledica novog ugovora...

Simone Inzagi je juče definitivno spustio zavesu na transfer Sergeja Milinković Savića.

"Bilo je ponuda, sada više nije bitno, ostaje, za nas je to najveće pojačanje", rekao je pred večerašnji derbi protiv Napolija trener "Rimljana".

Slede pregovori oko novog ugovora, kako smo i pisali juče je Kežman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navodno šokirao Lotita zahtevima oko novog ugovora.>Ponuda je bila na stolu 3 miliona, čime bi naš fudbaler postao najplaćeniji u istoriji kluba od dolaska Lotita, odnosno sredine prošle decenije, ali agent traži par miliona više, na šta Lacio neće pristati.

Ipak, prostora za dogovor ima, Sergej bi kroz bonuse mogao da se približi sumi većoj od četiri miliona, a u novi ugovor bi bila ugrađena klauzula o otkupu ugovora, čime bi bila definisana cena.

Lotito je insistirao na 150 miliona, videćemo kako će teći pregovori, u ovom trenutku to neće platiti niko, ali u slučaju da Sergej ponovi partije iz prošlog šampionata, stvari bi se promenile.

Još nema potvrde o visini klauzule, tek treba da bude ispregovarana, ali će u svakom slučaju biti blizu 150 miliona evra.

To ne znači da će otići za tu sumu, priča se da bi Junajted, ako proda Pogbu sledećeg leta odmah reagovao i kupio Srbina, no do tada ima još dosta.

U svakom slučaju, naš reprezentativac će večeras biti u timu, protiv Anćelotijevog novog Napolija, prošle sezone su doživeli dva teška poraza od po 4:1 protiv vicešampiona, večeras je prilika za revanš. Slavljenik Basta koji danas puni 34 godine i ostao je u klubu, meč će početi na klupi, baš kao i Maksimović na suprotnoj strani.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.