Slučaj Ronaldo – preti mu dvogodišnja suspenzija?

Izvor: B92, 12.Nov.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj "Ronaldo" – preti mu dvogodišnja suspenzija?

Bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano prokomentarisao je Ronaldovo napuštanje stadiona pre završetka meča između Juventusa i Milana.

Podsetimo, Portugalac je bio ljut što ga je u 55. minutu Mauricio Sari izveo iz igre, da bi mediji kasnije preneli kako je Ronaldo opsovao svog trenera, napustio stadion i odmah otišao na okupljanje reprezentacije Portugala.

Kasano je gostujući u emisiji "Tiki-taka" uporedio Ronaldov slučaj sa svojim, koji je imao dok je još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastupao za Romu.

"On je napustio stadion pre završetka utakmice? To ne sme da se radi, pošto je tamo anti-doping kontrola. Ja sam tada moramo odmah da se vratim, kako bih izbegao dvogodišnju suspenziju", rekao je Kasano.

Disciplinska komisija Serije A još uvek nije donelo nikakvu odluku povodom ovog slučaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slučaj "Ronaldo", da li mu prijeti mu dvogodišnja suspenzija?

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2019

Bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano prokomentarisao je Ronaldovo napuštanje stadiona prije završetka meča između Juventusa i Milana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.