Slučaj Donaruma, Milan ima plan!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Donaruma, Milan ima plan!

"Rosoneri" žele da izbegne već viđen scenario.

Centar Milanovog projekta na duže staze jeste Điđi Donaruma.

Sjajni golman je pre dve sezone bio na pragu odlaska iz kluba, ali je tada potpisao novi ugovor uprkos protivljenju njegovog menadžera Mina Rajola.

To ga obavezuje na vernost "rosonerima" do leta 2021. godine, međutim "rosoneri" žele da ga zadrže novim ugovorom makar do 2024. godine, prenosi Kalčomerkato.

Glavna prepreka čitavoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priči će ponovo biti Mino Rajola koji ne gleda blagonaklono na ovako nešto jer želi da zaradi od potencijalnog transfera koji bi svakako bio veliki.

Donaruma trenutno zarađuje šest miliona evra godišnje, Milan bi morao da podigne lestvicu barem za koji milion kako bi ubedio Italijana da ostane u matičnom klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kvintet "rosonera" i dalje bez kluba!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019

Jedino je Zapata na novom zadatku...Veliki je posao pred Paolom Maldinijem i Zvonimirom Bobanom kako bi vratili Milan na staze stare slave..."Rosoneri" su uložili sasvim pristojna sredstva u obnovu tima koji bi trebalo da se bori za Ligu šampiona...Morala je da padne "čistka" u tu svrhu, a ceh su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.