Slepi miševi oprez, Ronaldo večeras juri het trik!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slepi miševi" oprez, Ronaldo večeras juri het trik!

Portugalac je probio led minulog vikenda, može li do prvog het trika u dresu "Stare dame" već večeras?

Kristijano Ronaldo je ovog leta promenio sredinu, napustio je madridski Real na iznenađenje mnogih i pojačao redove torinskog Juventusa.

Nakon tri odigrana meča u dresu "Bjankonera", prštale su kritike na njegov račun, nije uspevao da se upiše u listu strelaca, iako je uporno pokušavao (23 šuta ka golu rivala).

Ipak, u četvrtom kolu se sve promenilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao je dva pogotka u pobedi nad Sasuolom od 2:1, led je probijen, mnogi se boje onoga što sledi.

Najviše bi trebalo da se boji Valensija, koja će večeras i ugostiti prvaka Italije u okviru prve runde grupne faze Lige šampiona i to iz nekoliko razloga.

Prvi je da Ronaldo sigurno želi da nastavi da trese mreže, a to je tokom karijere u čak 15 navrata učinio protiv "Slepih miševa".

Drugi razlog je taj da nakon sinoćnjih mečeva Portugalac kaska za zvezdom Barselone, Lionelom Mesijem.

Naime, Mesi je u pobedi nad PSV-om došao do svog osmog het trika u elitnom takmičenju, Ronaldo sada ima jedan meč sa takvim učinkom manje.

I pored toga, sa tri gola protiv prvaka Holandije, Argentinac je pobegao Ronaldu za tri gola, po broju postignutih pogodaka u grupnoj fazi takmičenja.

Mesi sada ima 63 upisana gola u grupnoj fazi LŠ, napadač Juventusa 60.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.