Skupština FSS, pa podela nagrada najboljima

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština FSS, pa podela nagrada najboljima

Članovi Skupštine FSS u radnom delu diskutovaće o domaćem takmičenju, finansijama, dolasku Blatera i Platinija polovinom marta
U Staroj Pazovi će se održati redovna Skupština Fudbalskog saveza Srbije, kojom će predsedavati prvi čovek srpske kuće fudbala Tomislav Karadžić.

Skupština će se sastojati iz dva dela. U prvom, radnom raspravljaće se o urađenom u minulih godinu dana, dolasku predsednika UEFA i FIFA Mišela Platinija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Jozefa Sepa Blatera na otvaranje sportskog centra polovinom maja, finansijama, domaćem takmičenju, sudijama i predstojećem Prvenstvu Evrope za kadete, koje će se održati od 3. do 15. maja.
Po završetku radnog dela Skupštine uslediće ceremonijalni, tokom kojeg će biti uručena priznanja najboljima u 2010 Na novogodišnjim svečanostima FSS je proglasio najboljeg igrača i najboljeg trenera godine, a laureate su dobili Dejan Stanković i Milovan Rajevac.
Na Skupštini FSS nagrade će biti uručene najperspektivnijem treneru, igraču i najboljoj sudijskoj trojki.
Udruženje trenera Srbije, predložilo je da za najperspektivnijeg trenera u 2010. bude proglašen šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević. U objašnjenju se navodi da je mladi trener tokom prošle godine sa crno – belima osvojio titulu prvaka Srbije, a zatim se i plasirao u Ligu šampiona. Na osnovu tih parametara, zaključeno je da trofej odlazi u prave ruke.
Za najperspektivnijeg mladog igrača nagradu će dobiti  mladi reprezentativac Srbije i član Herenvena Filip Đuričić.
Na skupštinskom zasedanju biće svečano proglašena i najbolja sudijska trojka, a na osnovu predloga članova Sudijske komisije. Za najboljeg sudiju u 2010. proglašen je Slobodan Veselinović iz Valjeva, dok su najbolje pomoćne sudije Igor Radojčić i Milovan Ristić, obojica iz Beograda. Uz njih, trofej za najperspektivnijeg sudiju 2010. pripašće Aleksandru Vasiću iz Subotice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.