Skromni Ronaldo: Biću najbolji igrač Reala u istoriji!

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skromni" Ronaldo: Biću najbolji igrač Reala u istoriji!

Najskuplji fudbaler planete Kristijano Ronaldo (24), nikad nije bio poznat po svojoj skromnosti, a tu svoju osobinu potvrdio je u prvoj izjavi za španske medije otkada je postao igrač Real Madrida.

- Moj cilj je da postanem jedan od najboljih igrača u istoriji Reala. Ili čak najbolji! Kada je transfer u Real bio gotov, malo mi je laknulo. Sada mirno mogu reći da mi se ispunio san.

Upitan da prokomentariše svotu novca koju su Madriđani izdvojili kako bi ga kupili, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Portugalac je rekao:

- Florentino Perez je uneo revoluciju u svet fudbala, ali ja ću dokazati da vredim onoliko koliko je za mene platio. Ponedeljak će biti najveći trenutak u mom životu - izjavio je Ronaldo povodom svog predstavljanja, zakazanog za 6. jul.

Ronaldo je takođe istakao da je stvorena pogrešna slika o njemu na osnovu stalnih pojavljivanja na stranicama raznih tabloida.

- Nisam ona osoba o kojoj se piše u žutoj štampi i senzacionalističkim medijima....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.