Izvor: RTS, 24.Sep.2022, 22:58

Škoti preokretom protiv Irske učvrstili prvo mesto u grupi

Fudbaleri Škotske su neizvesnoj utakmici savladali reprezentaciju Irske rezultatom 2:1 u petom kolu grupe B Lige nacija.
Prvi gol na meču postigli su Irci u 18. minutu igre kad je defanzivac Šefild junajteda Džon Igan na Kolinsovu asistenciju reagovao koncetrisano i sa ivice šesnaesterca savladao golmana Škotske.

U drugom poluvremenu Škoti su konsolidovali igru što je rezultiralo prvo izjednačenjem u 50. minutu utakmice golom Džeka Hendrija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi u završnici meča Rajan Kristi iz penala doneo pobedu domaćinu.
Reprezentacija Škotske je trenutno prva na tabeli u grupi jedan B Lige nacija sa 12 bodova, a za plasman u viši rang ovog takmičenja boriće se u direktnom susretu sa Ukrajinom koja je druga sa dva boda manje.
Irska je treća sa četiri, a Jermenija poslednja ekipa sa tri boda. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.