Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 15:49

Skot Parker napušta Fulam, ali već ima novu ponudu

Do kraja nedelje se očekuje rastanak, a mladi stručnjak bi karijeru mogao da nastavi u Bornmutu

Kako prenosi ostrvski mediji, Skot Parker napušta Fulam. Posle ispadanja u Čempionšip takav scenario se i očekivao, ali izgleda da nekadašnji reprezentativac Engleske ne mora da brine za budućnost. Na njegova vrata je već pokucao Bornmut, koji u 40-godišnjem stručnjaku vidi pravog čoveka za povratak u Premijer ligu.

Preuzeo je klupu ekipe sa Krejven Kotidža >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krajem sezone 2018/19, kada je postalo jasno da se Kolibaši vraćaju u niži rang. Vlasnici su mu ukazali poverenje i pružili mu priliku da vrati Fulam u elitu. Uspeo je u tome, posle plej-ofa je stigao do Premijer lige, pa je bilo logično da će predvoditi ekipu i u pokušaju da se zadrži duže od jedne sezone u društvu najboljih.

Nije uspeo, ali je ostao za kormilom i pored loših rezultata tokom sezone. Po povratku u drugi rang, uprava se ipak odlučila za promenu. Telegraf i Gardijan prenose da će do kraja nedelje Parker napustiti Krejven Kotidž, ali i da neće dugo biti bez angažmana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bornmut nije uspeo da se vrati u elitni rang, Džejson Tindal je dobio poverenje, smatrali su u klubu da bi mogao da nastavi gde je njegov mentor Edi Hau stao, samo da bi se u februaru dve strane rastale. Nasledio ga je njegov asistent Džonatan Vudgejt, napravio je nekadašnji reprezentativac seriju dobrih rezultata na Vitalitiju, ali je u baražu za plasman u elitu pretrpeo poraz od Brenforda.

Vudgejtu ugovor ističe u julu, izjavio je da nije siguran da li će ostati na klupi Trešnjica, ali izgleda da je javnost već dobila odgovor. Parker se po svemu sudeći seli u Bornmut, ostaje da se vidi za kojeg stručnjaka će se Fulam odlučiti u želji da ponovo dođe do Premijer lige i kako će promena na klupi uticati na Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač je imao sjajnu saradnju sa Parkerom u Čempionšipu, bio je i najbolji strelac lige u sezoni u kojoj je izboren povratak u najviši rang, ali nije dobio adekvatnu priliku u najboljem društvu. Postigao je bivši fudbaler Partizana, Anderlehta i Njukasla svega četiri pogotka na 31 nastupu, ugovorom je vezan za klub do leta 2024. godine, pa je pitanje da li će provesti još jednu sezonu u Čempionšipu ili će sreću potražiti na nekom drugom mestu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.