Skijaška sezona počinje nedelju dana ranije

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 15:37

Skijaška sezona počinje nedelju dana ranije

Nova sezona Svetskog kupa u alpskom skijanju počeće nedelju dana ranije, 17. oktobra, kako bi se izbegle turističke gužve u austrijskom Zeldenu,

Trka u ženskoj konkurenciji biće održane 17. oktobra, a dan kasnije je muška trka, saopštio je danas Skijaški savez Austrije.

Organizatori su naveli da pomeranje datuma otvaranja sezone omogućava "najbolje moguće bezbedno okruženje", kao i da će se trke održati sa "što manjim brojem gledalaca".

I dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postoji velika neizvesnost oko nove skijaške sezone, s tim da je većina trka zakazana u Evropi, a moguća su otkazivanja u Kanadi, Sjedinjenim Američkim Državama i Kini pošto bi ograničenja putovanja zbog pandemije korona virusa mogla da komplikuju organizaciju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.